Pozivamo vas na program edukacija iz polja pripreme projektno-tehničke dokumentacije, zahtjeva EU taksonomije, zelenih certifikata i ESG-a koji će se održati u rujnu 2024. godine.

Društvo arhitekata Zagreba (DAZ) u suradnji s Green HQ Knowledge Hubom – edukacijskom platformom i centrom znanja za zelenu i digitalnu tranziciju, provodi program edukacije s ciljem podizanja razumijevanja i znanja arhitekata i pripadnika drugih inženjerskih struka, investitora, voditelja projekata i konzultanata, kako bi u svojem radu primijenili najnovija znanja i odgovorili na zahtjeve u procesu pripreme investicijskih – infrastrukturnih i ostalih građevinskih projekata – u skladu sa zahtjevima zelene i digitalne tranzicije.

Edukativni program GREEN4DAZ temeljen je na sveobuhvatnom Zelenom europskom planu, EU taksonomiji te se provodi s ciljem prilagodbe i ublažavanja klimatskih promjena za koje svi u procesu realizacije projekata – od ideje, projektiranja, razvoja, financiranja do komercijalizacije, korištenja i upravljanja, imamo prvenstveno osobnu i profesionalnu odgovornost, a s obzirom na aktualnu regulativu – i obvezu!

Uz teorijsku i praktičnu zanimljivu interakciju predavača i polaznika edukacije, u ukupno 6 modulakoji se provode u 6 dana kroz 2 mjeseca, sa po 4 školska sata edukacije po modulu, polaznici će dobiti stručna znanja iz područja zelene i digitalne tranzicije u okviru investicijskih projekata izgradnje, rekonstrukcije i obnove s određenim specifičnim detaljima primjerima iz prakse.

Edukacija se odvija uživo, u prostorijama Društva arhitekata Zagreba, Trg Bana Josipa Jelačića 3/1, a boduje se kao program Stalnog stručnog usavršavanja preko bodova Hrvatske komore arhitekata koji su važeći za članove svih komora (ukupno 21 sat). Kotizacija po polazniku iznosi 784 € plus PDV (ukupno 980 €). Za dvoje polaznika iz iste tvrtke ostvaruje se popust od 10% po polazniku, dok tri ili više polaznika iz iste tvrtke ostvaruju popust od 15% po osobi. Članovi Društva arhitekata Zagreba ostvaruju dodatni popust od 60 € po osobi.

Cijeli program ukupno traje 24 školska sata (od čega se 21 boduje za SSU u HKA), uz dodano vrijeme za pauze i sponzorska predavanja.

Program edukacije provode osnivačice Green HQSnježana Turalija, Vedrana Likan, Monika Kordić i doc. dr. sc Vlasta Zanki sa suradnicima.

Ukoliko ste zainteresirani za program edukacija možete nas kontaktirati putem e-maila.

Recommended Posts