11. Međunarodna konferencija DAN PROZORA 2024, u organizaciji ift Rosenheim Hrvatska, održati će se 16.04.2024. u Hotelu Antunović, Zagreb.

Međunarodna konferencija DAN PROZORA je strukovni skup kojem je glavni cilj edukacija u području zakonodavstva i tržišnih trendova, predstavljanje inovacija i unaprjeđenje proizvodnje u području građevinske stolarije, networking i sinergija sektora, platforma za povezivanje i razmjenu sektorskih iskustava. Cilj konferencije je pružanje novih informacija, predstavljanje aktualnih trendova i dijeljenje iskustava svim zainteresiranima iz branše prozora, vrata, fasada i građevinarstva općenito.
Glavna tema je „Pametno korištenje materijala i energije u korak sa ekološkim izazovima i inovacijama u graditeljstvu“.
Konferencija će se sastojati iz dva dijela:
– Edukativnog dijela koji se sastoji od niza stručnih predavanja interaktivnog karaktera, panel rasprava i aktualnosti iz sektora
– Izložbenog dijela koji je zamišljen kao networking, te zainteresirana poduzeća imaju priliku predstaviti svoje održive proizvode, tehnologije i inovacije.

U zaključnom panelu sudjelovati će i Snježana Turalija jer je GREENiKA dugogodišnji partner ove konferencije, a gosti u panelu će biti Roland Fischer, Alexander Riemer, Peter Plettenberg, Christoph Seehauser, Hrvoje Komac i predstavnik PVC zajednice. Prije panela Snježana Turalija će voditi dio programa o EPD certifikatima.

Više informacija i prijavnicu možete pronaći na linku.

Pozivamo Vas da nam se pridružite!

Recommended Posts