OIE ulaganje u poljoprivrednom sektoru EU fondovi

Ulaganje u OIE u poljoprivrednom sektoru i mogućnost (su)financiranja iz EU fondova

Pozivamo Vas na webinar ,,Ulaganje u OIE u poljoprivrednom sektoru i mogućnost (su)financiranja iz EU fondova“ koji organiziraju CORDION d.o.o, i MICROLINE d.o.o., GREEN HQ – centar znanja za zelenu i digitalnu tranziciju pod pokroviteljstvom tvrtke SOLAREDGE.

Webinar će biti održan, 11.10.2023. od 10 do 11h putem platforme MS Teams.

Sudjelovanje je bez naknade, a možete se prijaviti putem obrasca na ovom linkuRok za prijavu je 9.10.2023. Prijavljeni sudionici dobit će link, na MS Teams putem kojeg će moći pratiti predavanje i uključit se u diskusiju.

Webinar ima za cilj informirati potencijalne investitore (OPG, proizvođači poljoprivrednih proizvoda i hrane), dobavljače opreme i instalatere o najavljenom EU natječaju  ,,Intervencija 73.03. Korištenje obnovljivih izvora energije” za poljoprivredni sektor. Predstavit ćemo vam uvjete za prijavu te ćemo razgovarati o benefitima ulaganja u OIE.  Kroz primjere iz prakse, približit ćemo Vam osnove za kvalitetnu pripremu projektno-tehničke dokumentacije, prijavu na natječaj i preduvjete za kvalitetnu provedbu projekta. Očekuje se da će Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objaviti natječaj u IV. kvartalu 2023.

Recommended Posts