Greenika, obrt za savjetovanje, trgovinu i ostale usluge, vl. Snježana Turalija, Zagreb, Berislavićeva 6, 17. studenog započeo s provedbom EU projekta “Izrada internetske stranice www.DGNB.hr s modernim CMS sustavom”, kroz NPOO poziv na dostavu projektnih prijedloga “VAUČERI ZA DIGITALIZACIJU – Vaučer za digitalni marketing (VDM)”.

Provedbom predloženog projekta, Prijavitelj će izraditi novu internetsku stranicu www.DGNB.hr  s modernim CMS sustavom. Na toj stranici će se na jednom mjestu objavljivati sve potrebne informacije koje su zanimljive i nužne investitorima i ostalim dionicima investicijskih projekata, bilo da se radi o privatnim ili javnim investitorima, koji žele graditi ili rekonstruirati zgrade te ishoditi na kraju zeleni međunarodni certifikat za građevinu ili čitavi urbani kvart. Taj certifikat će dokazivati brigu za održivost građevine tijekom njena cijelog životnog vijeka.

Ukupna vrijednost projekta je 6.950,00€, prihvatljivi troškovi su 5.560,00€, te je iznos potpore male vrijednosti – de minimis 3.336,00€.

Rok za provedbu projekta je 12 mjeseci.

Recommended Posts