Snježana Turalija, vlasnica GREENiKA poslovnog savjetovanja, izabrana za počasnu članicu Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju

Redovna godišnja sjednica Skupštine Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju održala se u prosincu 2022. godine. Sjednicom Skupštine predsjedavala je Vlasta Zanki, predsjednica Upravnog odbora, a izvršni direktor, Dean Smolar detaljno je predstavio sve aktivnosti Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.

Na prijedlog Upravnog odbora izabrana je nova počasna članica Savjeta – Snježana Turalija, a  prijedlog je jednoglasno usvojen.

Snježana je bila članica Upravnog odbora Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju od 2010. do 2012. godine, nakon toga prva izvršna direktorica Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, a u mandatu 2017./2018. godine također i članica Upravnog odbora Svjetskog savjeta za zelenu gradnju.

U svom govoru prilikom svečanog uručenja ove počasne titule, Snježana je zahvalila svim članovima udruge, kao i svim dosadašnjim članovima upravnih odbora i svim zaposlenicima koji su svoj trud i rad, prije svega entuzijazam, uložili u razvoj Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.

Recommended Posts