Najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji – ArhiBau.hr 2023. održao se od 26. rujna do 1. listopada 2023. godine na Zagrebačkom velesajmu.

U podršku pokrovitelja, partnera i sponzora, sudjelovanjem predavača, moderatora, panelista i neizostavnih izlagača šest dana sajam je bio otvoren na posjetitelje, te se prateća stručna konferencija održavala tri dana.

Ovogodišnji sajam se odvio u sinergiji 5 manifestacija na jednom mjestu, na 18 000 četvornih metara izložbenog prostora, u 8 paviljona Zagrebačkog velesajma s preko 200 izlagačkih štandova.
Više od 16 000 posjetitelja prošli su kroz sajam i imali mogućnost saznati informacije izlagača na licu mjesta i dogovoriti usluge te kupiti proizvode.

GREENiKA je na ovogodišnjem sajmu sudjelovala sa partnerskom firmom BLUESAVE iz Austrije, te je istaknula svoju uslugu izrade DGNB certifikata za investicijske projekte kao i usklađivanje istih sa zahtjevima EU taksonomije i klimatskih rizika.
Također, Snježana Turalija, vlasnica GREENiKA i izvršna direktorica sajma ArhiBau.hr sudjelovala je u inspirativnom predavanju „Žene za održivo graditeljstvo“ koje je održala zajedno s Vedranom Likan, Colliers.

Na predavanju je prvi puta predstavljena inicijativa GREEN HQ poduzetnica koje su posvetile svoje poslovne karijere promicanju zelene ekonomije, održive gradnje i općenito održivosti.

Detaljne informacije o sajmu možete pronaći na službenim web stranicama ArhiBau.hr – https://arhibau.d-a-z.hr/hr/ , a ovogodišnju galeriju na linku – https://www.flickr.com/photos/199278282@N06/ .

Kao mjesto susreta struke i prakse, ArhiBau.hr je jedinstvena platforma za direktan kontakt, umrežavanje, prezentaciju vlastitih proizvoda i usluga te razmjenu zanimljivih i korisnih informacija s arhitektima i projektantima, građevinskim tvrtkama i obrtnicima, proizvođačima i trgovcima građevinskim materijalom i opremom, investitorima, uradi-sam entuzijastima te širom publikom koja dijeli interes za suvremenu arhitekturu i graditeljstvo.

Uskoro Vas očekuju nove informacije za sajam i konferenciju ArhiBau.hr 2024!

Recommended Posts