Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine organizira konferenciju “Obnova od potresa i građevni otpad u kružnom gospodarstvu: Održivost za budućnost”.

Konferencija će se održati u srijedu 25. listopada s početkom u 11:00 sati u Vijećnici HGK u Zagrebu, Rooseveltov trg 2, a okupiti će dionike u sustavu gospodarenja građevnim otpadom te dati prikaz stanja u regulativi RH i usporedbu s EU. O građevnom otpadu, otpadu od rušenja i njegovom okolišnom otisku te kako kružno gospodarstvo u kontekstu gospodarenja građevnim otpadom može pomoći u izgradnji održive budućnosti, razgovarat će predstavnici tvrtki i institucija koji su na razne načine vezani uz temu.

U panel raspravi koju moderira Snježana Turalija, konzultantica za održivu gradnju i kružno gospodarstvo, Greenika, poslovno savjetovanje, sudjelovat će predstavnici Ministarstava prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatske gospodarske komore, NEXE Grupe, Strabag Hrvatske, Državnog inspektorata, Grada Zagreba, konzultant Svjetske banke.

Više informacija i link za prijavu možete pronaći na poveznici.

Recommended Posts