Edukativni programi, marketing, PR

Upravni odbor i Advisory Board – World Green Building Council – 2017/2019

  1. Edukacija iz programa DGNB Academy – DGNB Consultant  www.dgnb-academy.com
  2. Edukativni program za zaposlenike i ciljane skupine „Ozeleni svoje poslovanje“
  3. Poduka za studente i učenike o principima kružne ekonomije i zelenog gospodarstva
  4. Izrada koncepata za oglasne kampanje iz područja zelenog gospodarstva
  5. „Zeleni“ PR i marketing

GREENiKA je u suradnji s DGNB akademijom iz Stuttgarta pokrenula niz predavanja kojima će doprinositi prijenosu znanja o
održivosti u zgradarstvu i zelenoj infrastrukturi iz europske prakse u hrvatski graditeljski sektor.

Prva u nizu edukacija održala se u Zagrebu od 14. do 16. studenog 2019. godine.

© Strähle Raum-Systeme GmbH  and DGNB building © DGNB

 

  

 

SAVE THE DATE – 9.6.2020., 14 SATI

Webinar – DGNB kao garancija održivosti projektiranja, gradnje i upotrebe zgrada

Danas više nego ikad provodimo vrijeme u zgradama, također smo u ekonomski neizvjesnoj situaciji. Stoga je vrijedno pozabaviti se pozitivnim učincima održivo izgradjenog okoliša na Vaše osobno zdravlje i produktivnost.

GREENiKA, ovlašteni partner DGNB Akademije iz Stuttgarta, omogućuje Vam da ostanete aktivni i nastavite “online” učiti o tim važnim temama. Ovim otvaramo seriju webinara koji će Vam dati uvid u različite aspekte održivih zgrada i potvrde njihove održivosti putem certificiranja.

DGNB je garancija kvalitete kako projektiranja, tako i gradnje, osigurava veću vrijedost zgrade i smanjenje troškova tijekom upotrebe. Polaznici edukacije znanjem o DGNB certifikaciji stvaraju za sebe nove poslovne mogućnosti i pripremaju se za budućnost koja će neminovno ići u smjeru održive gradnje, te tako doprinose smanjenju potrošnje resursa, zaštiti okliša i dobrobiti za ljude.

Rezervirajte svoje vrijeme i pridružite nam se na webinaru 9. lipnja 2020 s početkom u 14 sati (CET). Tijekom sat vremena besplatnog webinara prenijet ćemo Vam informacije o različitim prednostima održive gradnje te kako DGNB međunarodni certifikat održive gradnje osigurava slijedivost primjene održivih principa u projektiranju, gradnji i upravljanju zgradama. Edukacija će se održati na hrvatskom jeziku u podlozi sa slideovima na engleskom jeziku.

Webinaru će se pridružiti i Johanna Torres iz DGNB Akademije, kao i hrvatski i slovenski ovlašteni DGNB certifikatori, kolege Lovro Bauer i Robert Smodiš kako bi mogli odgovoriti na sva pitanja zainteresiranih.

Radujemo se Vašem odazivu online edukaciji, udružit ćemo snage u razmjeni znanja o održivosti u arhitekturi i graditeljstvu i Vašim sudjelovanjem iz redovnih ili “home” ureda.

Za rezervaciju dovoljno je poslati e-mailove zainteresiranih sudionika povratno na ovaj dolazni e-mail. Dva dana prije webinara proslijedit ćemo Vam link za registraciju na webinar.

Za više informacija o webinaru slobodno se obratite na: info@greenika.hr

Zanimaju li Vas druge vrste edukacija o DGNB sustavu certificiranja, pišite na: academy@dgnb.de

Ostanite sigurno i zdravo i učite s nama!

Pridružite nam se i u seriji webinara “Škola za nZEB” – više o online edukativnom programu na www.dom2.hr